Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4 Super 90 vs M590 CQB

mikuss97

m4 super 90 vs m590 cqb  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z nich jest lepszy ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

No to tak.

CQB bierze na hita ale nie zawsze, a jak nie trafisz to już po tobie (na 85%)

A jako posiadacz M4 Super 90 polecam ci to.

SG automatyczny, czyli nie musisz przyciskac za każdym razem przyciusku żeby strzelił tylko walisz serią.

Ten SG ściąga na 2 hity, ale trzeba opanować technikę strzał - unik - strzał i jest dobrze.

Aktualnie rozkiniam nad techniką Strzał z M4 super 90 i później seryjka z G18 Cobra :D

Podsumowując. . .

Weź M4 Super 90

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Obie są świetne, dość często gram shotgunami, i lepiej grało mi się M4 Super 90, szybciej się go przeładowuje, ale CQB ma dużo większy damage, głos na M4 ze względu na szybkość, ale CQB też świetne.

Opublikowano

pba taktyka może i fajna ale mi chodzi o to by nauczyć się grać perfekcyjnie bronią sg a nie osłabiać ich i dobijać pistoletem więc skoro 80% lata w lekkich vestach to campienie z turetem i zabijanie lightow na hita mogło by być dobrą taktyką ale skoro tylu chętnych na m4 super to chyba też kupię żeby potestowac

Opublikowano

Jeśli ogarniesz M4 Super 90 to jest na pewno lepsze od M590... Z M4 często wchodzą heady bo ma duży rozrzut.

Opublikowano

m4 super 90 to jest kur_a zajebi_ty shot . Tak zwana ''pukawka'' . Dobrze sie nim gra . Ale m590 cqb tez nie jest zły . Miałem go na miecha i jest w miarę ;P . Ja tam ci polecem m4 super 90

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

m4 super 90 jest lepsze duzo graczy to ma itp a light vesta za bardzo duzo ludzi nie ma i + to ze nie mozesz trafic czasami z cqb. sam mialem m4 i mialem ultra odrazu a z cqb troche sie menczylem wiem polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...